Nu we in de herfst zijn beland, met wind en regenachtig weer, is het bijna niet meer voor te stellen wat een heerlijk weer het was op de Ontmoetingszondag van 13 september j.l.  Het een uitgelezen dag om als Ankergemeenteleden en GKv-gemeenteleden kennis met elkaar te maken op de manier van een running lunch: koffie of soep met broodje en een toetje in drie ronden.  En wat was het heerlijk dat dat ook buiten kon plaatsvinden op gepaste afstand. Toch fijn om op deze manier gemeenteleden beter te leren kennen die bij je in de buurt wonen.

 Tegelijkertijd was er ook een kinderprogramma opgezet. Het begon met een spannende vossenjacht. Tieners uit onze kerken hadden zich verkleed als klusjesvrouw, visser, sporter, zwerver en nog veel meer. De vossen hadden zich goed verstopt, maar na een grote zoektocht heeft één groepje ze allemaal gevonden! Na de vossenjacht was het tijd voor sport en spel. Er werd gevoetbald, geknutseld en spelletjes gedaan. Het hoogtepunt van de dag was de stormbaan van maar liefst 10 meter lang waarop de kinderen zich helemaal konden uitleven.  Er kon naar hartelust met water worden gegooid om af te koelen na het springen!

 De reacties op de Ontmoetingszondag waren positief en zeker voor herhaling vatbaar. Nu zijn de corona-maatregelen nog niet voorbij en is het binnenshuis moeilijker te realiseren. Maar als het wel weer mogelijk is krijgt dit zeker een vervolg!